ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ MAX CAVALERA

 

Ο MAX CAVALERA  σε συνέντευξη στο Metal Injection μιλάει για την περιοδεία του point blank από το άλμπουμ των Nailbomb του 1993 και για τις μετέπειτα μουσικές του κινήσεις.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε περιοδεία για το Point Blank με τους Soulfly. Πώς είναι οι εμφανίσεις μέχρι τώρα και τα γκρούπ που μοιράζεστε τη σκηνή με αυτή την περιοδεία;

 

Η περιοδεία θα είναι μεγάλη. Αυτή είναι η τρίτη απόψε. Ήμασταν στο L.A. χθες το βράδυ και ήταν sold. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το Live είναι πραγματικά τρομερό με Cannabis Corpse, Noisem και Lody Kong. Το σύνολο μας είναι απλά πολύ θόρυβος, Δεν μιλάμε πολύ, είναι μόνο τραγούδι μετά από τραγούδι και ένα πραγματικά βάναυσο σύνολο.

 

Τι ώθησε την επιθυμία σας να επαναφέρετε το Nailbomb στη ζωντανή σκηνή;

 

Βγήκε από την εμπειρία Επιστροφή στις ρίζες. Είχαμε πολύ διασκέδαση σε αυτή την περιοδεία και πυροδότησε τη δημιουργικότητα για να επεκτείνουμε αυτά τα πράγματα. Ήταν ένα είδος τέλειου χρονοδιαγράμματος επίσης επειδή το νέο Cavalera Conspiracy βγαίνει το Νοέμβριο, οπότε δεν έκανα τίποτα αυτή τη στιγμή. Και βάζουμε μια συστροφή σε αυτό με το Soulfly παίζοντας το  Nailbomb. Βάζουμε το βάρος των Soulfly πίσω από το Point Blank. Πολλά από τα τραγούδια που παίζουμε έγιναν τραγούδια μπάντας και αισθάνεται ότι το άλμπουμ κυκλοφόρησε μόλις την περασμένη εβδομάδα και περιοδεύουμε τώρα. Μερικές φορές στην καριέρα , πρέπει να κοιτάξετε πίσω στο παρελθόν για να πάτε στο μέλλον.

 

Ενώ πρόβαρες αυτό το υλικό, υπήρχαν επιφανειακές ή παλιές αναμνήσεις που ήρθαν πίσω κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων τραγουδιών;

 

Πολλά από τα αγαπημένα μου πράγματα που παίζουμε είναι τραγούδια που δεν είχαμε ποτέ ξαναπαίξει  όπως το "24 Hour Bullshit", "For Fuck's Sake" και "Shit Pinata." Και έπειτα πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν τα "Cockroaches" "και" Sum of Your Achievements "επειδή έχω παίξει σε όλη μου την καριέρα και είναι τα πιο γνωστά τραγούδια του Nailbomb. Ολόκληρη η σειρά ρέει πολύ και πραγματικά με φέρνει πίσω. Θέλω να πω, είχαμε κάνει μόνο δυο συναυλίες πριν, το club show στην Ολλανδία και το Dynamo Festival, το οποίο ήταν τεράστιο. Μου αρέσει η απλότητα του δίσκου Nailbomb. Για παράδειγμα, το "Cockroaches" είναι μόνο ένα riffs, αλλά είναι πραγματικά, πραγματικά Λέγαμε κάποιους φίλους χθες που ήρθαν στην επίδειξη ότι η μπάντα αισθάνεται σαν ένα σκυλί που τρέχει γύρω από το κούνημα γύρω από την αχαλίνωτη και βίαιη. Διασκεδάζω, αλλά έχει διαφορετικό ρυθμό από το να παίζεις Soulfly ή Cavalera Conspiracy. Το Nailbomb είναι θυμωμένος και ενεργητικός δισκος. Με φέρνει πίσω στη δεκαετία του '90, αλλά και τώρα. Νομίζω ότι το Nailbomb είναι πιο σχετικό τώρα από ό, τι πριν από είκοσι χρόνια.

Ποια είναι τα σχέδιά σας μετά από αυτή την περιοδεία;

 

Πραγματοποιούμε την περιοδεία Roots στην Ευρώπη με Overkill για Headbangers Ball. Διασκεδάσαμε πολύ στο Tour of the Roots, αλλά ήρθε η ώρα να το ολοκληρώσουμε. Και έπειτα θα γράψω νέα τραγούδια μέχρι το τέλος του έτους. Θα δουλέψω πολύ κοντά με τον γιο μου Zyon για να επεκτείνω το drumming του και θα δημιουργήσω ένα πραγματικά άλμπουμ. Και τότε το επόμενο έτος, θα δούμε, αλλά ίσως και περισσότερα live. Θα ασχοληθούμε με την  εγγραφή  του νέου Cavalera Conspiracy επειδή κυκλοφορεί τον Νοέμβριο. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε μερικά ωραία  πακέτα περιοδείας. Ήμασταν με Suffocation, Battlecross, Immolation και Full of Hell. Λατρεύω όλα αυτά τα είδη. Υπάρχουν πολλά καλά συγκροτήματα εκεί έξω που μου αρέσει να περιοδεύω με Dying Fetus, Napalm Death, Lock Up, Nails. Θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε και θα φέρουμε to metal στον κόσμο. Για αυτό είμαι εδώ.

 

Τίποτα άλλο;

 

Θα δουλέψω για το νέο album Soulfly. Είναι το ενδέκατο μας και θα περάσω πολύ χρόνο στα riffs. Δεν μπορώ να περιμένω για το επόμενο έτος, επειδή πιστεύω ότι θα είναι ένας σπουδαίος χρόνος για το metal. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι μια πολύ καλή στιγμή για το metal. Αυξάνεται και γίνεται πιο δημοφιλής, αλλά ταυτόχρονα, όλο αυτό το νέο αίμα Που έρχεται όπως οι  Power Trip, Gatecreeper και Homewrecker. Είμαι ενθουσιασμένος για το metal αυτή τη στιγμή. Γερνάω, αλλά χαζεύω έξω. Αυτό δεν είναι για μένα. Θέλω να πάω με καρύδια σε περιοδεία, θα αγαπάω το Metal για πάντα.

 

Metal injection