KISKE  KΑΙ HANSEN ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ HELLOWEEN

Σούπερ νέα από τις κολοκύθες. Το 2017 – 18 θα περιοδεύσουν με τα Ίδη υπάρχοντα μέλη και οι Michael Kiske και Kai Hansen.  Δείτε το video εδώ. και το site εδώ.

Μακάρι να τους δούμε και στο Ελλάντα. 

 

NEO AΛΜΠΟΥΜ ΚΑΙ VIDEO ΑΠΟ KREATOR

Video απο το νέο άλμπουμ των Kreator.  Το τραγούδι όπως και το άλμπουμ  λέγεται GODS OF VIOLENCE και θα κυκλοφορήσει 27  Ιανουαρίου. Δείτε το video εδώ 

 

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ METALLICA 

Νέο τραγούδι από το καινούργιο hardwired….to self – destruct των Metallica. To άλμπουμ θα κυκλοφορήσει 18 Νοεμβρίου. Ακούστε εδώ το Atlas, Rise

 

NEO ΑΛΜΠΟΥΜ RUNNING WILD

Τέλος του μήνα το νέο άλμπουμ των running wild με τίτλο rapid foray

Ακούστε εδώ το νέο black bart

ΝΕΟ ΑΜΠΟΥΜ METALLICA ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 

18 Νοεμβρίου θα κυκλοφωρήσει το νέο άλμπουμ των METALLICA με τίτλο Hardwired...to self destruct.

Ακούστε εδώ το νέο κομμάτι τους hardwired

Disc One

01. Hardwired
02. Atlas, Rise!
03. Now That We're Dead
04. Moth Into Flame
05. Am I Savage? 
06. Halo On Fire

Disc Two

01. Confusion
02. Dream No More
03. ManUNkind
04. Here Comes Revenge
05. Murder One
06. Spit Out The Bone

Disc Three (Deluxe Edition Only)

01. Lords Of Summer
02. Riff Charge (Riff Origins)
03. N.W.O.B.H.M. A.T.M. (Riff Origins)
04. Tin Shot (Riff Origins)
05. Plow (Riff Origins)
06. Sawblade (Riff Origins)
07. RIP (Riff Origins)
08. Lima (Riff Origins)
09. 91 (Riff Origins)
10. MTO (Riff Origins)
11. RL72 (Riff Origins)
12. Frankenstein (Riff Origins)
13. CHI (Riff Origins)
14. X Dust (Riff Origins)

 

ΣΕ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ Ο DIO 

Στο Wacken Open Air festival της Γερμανίας, κατά την διάρκεια της tribute μπάντας για τον DIO Disciples, εμφανίστηκε σε ολόγραμμα ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ DIO.

Δείτε το video

Οι  Disciples αποτελούνται από πρώην μέλη των Dio, όπως οι Craig Goldy, Scott WarrenSimon Wright  μαζί με τους Tim "Ripper" Owens, Joe Retta και Oni Logan

PRETTY MAIDS – ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

Οι Δανοί βετεράνοι Pretty Maids κυκλοφορούν τον Νοέμβριο το νέο τους άλμπουμ Kingmaker

Πατήστε εδώ για να τους θυμηθείτε  

Studio albums:

Red Hot and Heavy (1984)

Future World (1987)

Jump the Gun (1990)

Sin-Decade (1992)

Stripped (acoustic) (1993)

Scream (1994)

Spooked (1997)

Anything Worth Doing Is Worth Overdoing (1999)

Carpe Diem (2000)

Planet Panic (2002)

Wake Up to the Real World (2006)

Pandemonium (2010)

Motherland (2013)

Louder Than Ever (Re-recordings and New Songs) (2014)

Kingmaker (2016)

 

Τα τραγούδια από το νέο άλμπουμ:

01. When God Took A Day Off

02. Kingmaker

03. Face The World

04. Humanize Me

05. Last Beauty On Earth

06. Bull's Eye

07. King Of The Right Here And Now

08. Heavens Little Devil

09. Civilized Monsters

10. Sickening

11. Was That What You Wanted

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Τom Hunting (EXODUS)

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ντράμερ των EXODUS Tom Hunting δήλωσε ότι τον Ιανουάριο το γκρούπ θα αρχίσει να εργάζεται πάνω σε νέο υλικό για το επόμενο άλμπουμ τους, και θα μπορούσε ενδεχομένως να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του 2017. Εμείς να πούμε ότι αν δεν κάνει διάλυμα με τους SLAYER ο Gary Holt νέα κυκλοφορία δεν βλέπουμε.

Δείτε τη συνέντευξη του Tom Hunting εδώ 

 

KERRY KING: ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟ 2018

Σε συνέντευξή του ο κιθαρίστας των σγαφέων δήλωσε ότι υπάρχει μεγάλη αφθονία σε riff από υλικό που έχει απομείνει από το rapentless και εργάζεται ήδη πάνω σε αυτά ώστε το 2018 να κυκλοφορήσει το νέο τους άλμπουμ.  Είναι και οι περιοδείες στην μέση.... άρα αναμονή σε δύο χρόνια. 

ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ MASTER OF PUPPETS

BACK TO THE FRONT θα λέγεται το νέο βιβλίο για τους METALLICA με θέμα την ιστορία του MASTER OF PUPPETS.  Το βιβλίο 276 σελίδων θα κυκλοφορήσει τέλος Αυγούστου και φυσικά έρχεται για τον εορτασμό των 30 χρόνων του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ METAL ΑΛΜΠΟΥΜ 

ΝΕΟ SODOM 

Νέο άλπουμ σε λίγες μέρες από τους βετεράνους θρασάδες  SODOM με την ονομασία DECISION DAY και με ημερομηνία κυκλοφορίας την 26η Αυγούστου 2016

Μία γεύση εδώ από το νέο Caligula

Νέο OVERKILL

Νέο άλμπουμ τον Νοέμβριο από τους OVERKILL με τίτλο grinding well.

 

ΤΡΟΜΕΡΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ PARADOX 

Σίγουρα μιλάμε για έναν από τους καλύτερους thrash δίσκους της χρονιάς και όχι μόνο. Οι βετεράνοι Γερμανοί που κακός δεν συμπεριλαμβάνονται μετά από kretaor και Sodom μαζί με destruction και tankard. Είναι πολύ πιο ποιοτικότεροι από τους 2 τελευταίους και δεν τους γίνεται δυστυχώς η ιδία διαφήμιση. Ακούστε το νέο άλμπουμ το οποίο αφήνει μίλια μακριά το μέτριο  tales of weird του 2012. 

Mystery (demo, 1987)

Product of imagination (1987)

Heresy (1989)

Collision Course (2000)

Electrify (2008)

Riot Squad (2009)

 Tales of the weird (2012)

Pangea (2016)

 

ΤΕΛΟΣ ΜΑΪΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ SUICIDAL ANGELS

Divisions of blood - Suicidal Angels

 

Ακόυστε εδώ το νέο τους τραγούδι Image of serpent  

 

 

 

Vinyl is Back στο «Μουσείο Αυτοκινήτου» 8, 9, 10 Απριλίου 2016

 

Χώρος : Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου : Γ΄ Σεπτεμβρίου 74-78 & Ιουλιανού 33-35 (4ος όροφος), Πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ – Στάση «Βικτώρια» & Μετρό «Ομόνοια»

Είσοδος : 3 ευρώ (με το εκπτωτικό εισιτήριό σας έχετε δωρεάν πρόσβαση και στο Μουσείο Αυτ/των, 5ος όροφος).

Διάθεση εισιτηρίων : Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτων (την ίδια μέρα ή από πριν).

Ώρες λειτουργίας :

Παρασκευή 8 Απριλίου : 5 μ.μ. – 9 μ.μ.
Σάββατο 9 Απριλίου : 11 π.μ. – 9 μ.μ.
Κυριακή 10 Απριλίου : 11 π.μ. – 9 μ.μ.

Πάρκινγκ : διαθέσιμο (5 ευρώ ημερησίως)

 

  

ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ANTHRAX

For All Kings λέγεται το νέο ενδέκατο άλμπουμ των Anthrax το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 16  μέσω της δισκογραφικής εταιρείας "Megaforce Records" στην Αμερική και της "Nuclear Blast Records" στην Ευρώπη

 

 

 

NEO AΛΜΠΟΥΜ MEGADETH

 

01. The Threat is Real
02. Dystopia
03. Fatal Illusion
04. Death From Within
05. Bullet to the Brain
06. Post American World
07. Poisonous Shadows
08. Look Who's Talking
09. Conquer or Die
10. Lying in State
11. The Emperor
12. Last Dying Wish
13. Foreign Policy

 

 

 

Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ ROTTING CHRIST “Rituals”.

 

Track listing:

01. In Nomine Dei Nostri
02. Ze Nigmar
03. Elthe Kyrie
04. Les Litanies De Satan (Les Fleurs Du Mal)
05. Apage Satana
06. Tou Thanatou
07. For a Voice Like Thunder
08. Konx om Pax
09. Devadevam
10. The Four Horsemen (διασκευή σε Aphrodite's Child)
11. Lok'tar Ogar (bonus track)

 Όλο το άλμπουμ μπορείτε να το ακούσετε στο παρακάτω Link:

https://www.youtube.com/watch?list=PLArAJlC1y558FlHLbAC3H2Z9y7anNOR4n&v=Zn5N6MjwZc4

 

 

ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο JIMMY BAIN

 

Έφυγε από την ζωή, λίγο πριν κυκλοφορήσει το άλμπουμ των πρώην dio  last in line (jimmy bain, Vivian Campbell, Vinny Appice) o Σκοτσέζος μπασίστας jimmy Bain.

O bain συμμετείχε στο Philip Lynott Almbum, στο dirty fingers του GARY MOORE και στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ Rising των RAINBOW.

Με την φυγή του από τους rainbow ο DIO τον πείρε μαζί του. Συμμετείχε στα 4 σπουδαιότερα άλμπουμ του dio (HOLY DIVER, LAST IN LINE, SACRED HEART, DREAM EVIL) καθώς και στα MAGICA και KILLING THE DRAGON.

 

 

Οι MEGADETH ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ LIVE ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ευχάριστα νέα μετά από καιρό. Έρχονται οι megadeth για την προώθηση του νέου τους άλμπουμ.

Θα παίξουν την Τρίτη 5 Ιουλίου στο Piraeus Academy.
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 38 €
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 40 €
Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 42 €
Τιμή Ταμείου :45 €

Προπώληση: Πέμπτη 11Φεβρουαρίου

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42

Metal Era,Εμμανουήλ Μπενάκη 22

Θεσσαλονίκη

Musicland, Μητροπόλεως 102

Ο Lemmy ανακάλυψε ότι είχε όγκο στον εγκέφαλό τουΤραχήλου δύο μέρες πριν πεθάνει

Ήταν ένας ανεμοστρόβιλος των πληροφοριών τις τελευταίες 24 ώρες με τη διάδοση χθες το βράδυ της "εξαιρετικά επιθετικής μορφής" του καρκίνου.

Όπως λέει ο Manager των Motorhead Todd Singerman ο Lemmy δεν αισθανόταν καλά μετά τον εορτασμό των γενεθλίων του, το οποίο συνέβη λίγες εβδομάδες στις 13 Δεκ, Δεκεμβρίου στο Rainbow. Πήγε στο γιατρό για έναν έλεγχο και οι γιατροί παρατήρησαν ότι η ομιλία του ήταν λίγο περίεργη, έτσι ώστε να κάνουν μια σάρωση του εγκεφάλου. Τα αποτελέσματα ήρθαν και δεν ήταν καλά.

"Κανείς δεν είχε την παραμικρή ιδέα πριν από δύο ημέρες , ότι είχε ακόμη  τον καρκίνο και ο γιατρός του είπε ότι είχε δύο έως έξι μήνες για να ζήσή.

 

Oι Metallica δημοσιεύσαν ένα φοβερό κλιπ που χαρακτηρίζει τον Lemmy.Μια υπέροχη διασκευή του "Too Late Too Late”

 

Πηγή: metal injection

 

 

"ΕΦΥΓΕ" Ο LEMMY 5 – 28.12.15)

Δυστυχώς χθες 28.12.15 μια από τις μεγαλύτερες μορφές της μουσικής μας, άφησε την τελευταία του πνοή στα 70 του. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ LEMMY ήταν και θα είναι κοντά μας ως ο μουσικός που χαρακτήριζε όσο κανένας άλλος το metal. Και με τα τραγούδια του και με την ζωή του.

(24.12.45 - 28.12.15)

 

Δισκογραφία:

Motorhead

 On Parole (1979, ηχογ. 1976)

 Motörhead (1977)

 Overkill (1979)

 Bomber (1979)

 Ace of Spades (1980)

 No Sleep 'til Hammersmith (1981)

 Iron Fist (1982)

 Another Perfect Day (1983)

 What's Words Worth (1983)

 No Remorse (1984)

 Orgasmatron (1986)

 Rock 'n' Roll (1987)

 No Sleep at All (1988)

 1916 (1991)

 March or Die (1992)

 Bastards (1993)

 Sacrifice (1995)

 Overnight Sensation (1996)

 Snake Bite Love (1998)

 Everything Louder Than Everyone Else (1999)

 We Are Motörhead (2000)

 Hammered (2002)

 Live at Brixton Academy (2003)

 Inferno (2004)

 BBC Live & In-Session (2005)

 Kiss of Death (2006)

 Better Motörhead than Dead: Live at Hammersmith (2007)

 Motörizer (2008)

 The Wörld is Yours (2010)

 The Wörld Is Ours - Vol 1 - Everywhere Further Than Everyplace Else (2011)

 The World Is Ours - Vol. 2: Anyplace Crazy As Anywhere Else (2012)

 Aftershock (2013)

 Bad Magic (2015)

 

Hawkwind

Glastonbury Fayre (1972)

Doremi Fasol Latido (1972)

Space Ritual' (1973)

Hall of the Mountain Grill (1974)

Warrior on the Edge of Time (1975)

The Weird Tapes (1983)

The Earth Ritual Preview EP (1984)

Bring Me the Head of Yuri Gagarin (1985)

Space Ritual # Volume 2 (1985)

BBC Radio 1 Live in Concert (1991)

The Friday Rock Show Sessions (1992)

The 1999 Party (1997) 

 

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ROTTING CHRIST

 

Ακούστε το νέο τραγούδι ΕΛΘΕ ΚΥΡΙΕ από τους CHRIST, από το νέο τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει 12.2.16.

Tracklisting:

01. In Nomine Dei Nostri
02. Ze Nigmar
03. Elthe Kyrie
04. Les Litanies De Satan (Les Fleurs Du Mal)
05. Apage Satana
06. Tou Thanatou
07. For a Voice Like Thunder
08. Konx om Pax
09. Devadevam
10. The Four Horsemen (διασκευή σε Aphrodite's Child)
11. Lok'tar Ogar (bonus track)

ROTTING CHRIST - ΕΛΘΕ ΚΥΡΙΕ

ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ Ο UDO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκαν τα live του udo στα οποία θα παίξει αποκλειστικά κομμάτια των ACCEPT. Την χώρα μας θα επισκεφτεί στην Θεσσαλονίκη στις 18 Μαρτίου 2016 και την επόμενη στην Αθήνα στο Gagarin.

 

 

ΟΙ DEATH DTA ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι DEATH DTA , αποτελούνται από παλιά μέλη των death και κάνουν περιοδεία εδώ και κάποια χρόνια στην μνήμη του μεγάλου cuck. Oι gene holgan, steve di Giorgio, boddy koemble και ο τραγουδιστής bobby koelble θα παίξουν στις 1.4.16 στο fuzz στην Αθήνα και την επόμενη στην Θεσσαλονίκη.

Πάρτε μία γεύση:

Death to All - Crystal Mountain 

 

 

 

MOTORHEAD: ΝΕΚΡΟΣ Ο PHIL TAYLOR

 

Απεβίωσε ο πρώην ντράμερ των Motorhead, Phil “Philthy Animal” Taylor στις 11.11.15.

Ο Taylor ήταν στους Μotorhead από το 1975 -1984 και από το 1987 – 1992

 

Δισκογραφία:

 

•               On Parole (1975/1979)

•               Motörhead (1977)

•               Overkill (1979)

•               Bomber (1979)

•               Ace of Spades (1980)

•               No Sleep 'til Hammersmith (1981)

•               Iron Fist (1982)

•               Another Perfect Day (1983)

•               Rock 'n' Roll (1987)

•               1916 (1991)

•               March ör Die (1992)

 

DEATH METAL ΔΙΔΥΜΟ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

GRAVE και MALEVOLENT CREATION στο ΑΝ στην Αθήνα και στο EIGHTBALL στη Θεσσαλονίκη 11 και 12 Νοεμβρίου

ACID DEATH - NEO VIDEO KAI ΔΙΣΚΟΣ

 

Νέο video από τους Ελληνες ACID DEATH, από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά hall of mirrors.

Acid Death - Supreme act Heroism

BLACK SABBATH ΙΣΤΟΡΙΕΣ

 

Οι BLACK SABBATH έιχαν $ 75.000 κοκαΐνη Προϋπολογισμό το 1972

 

O μπασίστας Geezer Butler, δήλωσε ότι η μπάντα είχε έναν προϋπολογισμό $ 60k για το άλμπουμ και δαπάνησε περίπου $ 75k στην κοκαΐνη. Μετά από ένα ορισμένο σημείο, ο frontman Ozzy Osbourne δεν είχε καμία ιδέα για το πού προερχόταν, δηλώνοντας στην αυτοβιογραφία του, Ι Am Ozzy

Η μπάντα ήθελε να ονομάσει το άλμπουμ "Snowblind", αλλά αποφάσισε να το αλλάξει μετά από πιέσεις. Ο Geezer Butler υπενθύμισε μια ιστορία ότι έριξε κάποιο οξύ στο ποτό του, που τον οδήγησε να  πηδήξει  έξω από ένα παράθυρο και να αυτοκτονήσει. Ο  Iommi και ο  ντράμερ Bill Ward έπρεπε να τον κρατήσει κάτω φυσικά να το αποτρέψει αυτό. Αυτή ήταν η τελευταία σταγόνα για τον Geezer, ο οποίος αμέσως μετά, εγκατέλειψε τα ναρκωτικά. Στην πραγματικότητα όλοι εκτός από τον Ozzy:

 

 

NEO ΑΛΜΠΟΥΜ ANNIHILATOR
"Suicide Society

 

 

NEO SINGLE ΑΠΟ ΤΟΥΣ ANTHRAX

ANTHRAX - Evil Twin

 

Vinyl is back

Παρασκευή 11, Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Χώρος : Cine Κεραμεικός Κερακειμού 58 και Μαραθώνος 61, Κεραμεικός

Ώρες λειτουργίας :

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου : 4 μ.μ. – 8 μ.μ.
Σάββατο 12 Δεκεμβρίου : 11 π.μ. – 8 μ.μ.
Κυριακή 13 Δεκεμβρίου : 11 π.μ. – 8 μ.μ.

 

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ WE ROCK (DIO)

We Rock line-up:
 

We Rock line-up:
(Vocals: Mark Osegueda, Chris Jericho, Tim "Ripper" Owens, Alissa White-Gluz, Chuck Billy &
Steve “Zetro” Souza Lead & Rhythm Guitars: Alex Skolnick Bass: David Ellefson
Drums: Mike Portnoy Additional Lead Guitar: Andreas Kisser, Phil Demmel & Gary Holt)

 

METAL ALLEGIANCE - We Rock

 

MEGADETH - ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Fatal Illusion - Megadeth

ΝΕΟ SLAYER ALBUM - REPENTLESS

Slayer - Repentless

ΝΕΟ ΜAIDEN ALBUM - ΤΗΕ ΒΟΟΚ OF SOULS

Iron Maiden - Speed of light

ΝΕΟ MOTORHEAD ALBUM - BAD MAGIC

Motorhead - Electricity

 

 

 

ROTTING CHRIST- ΝΕΟ ΔΙΠΛΟ lIVE

απο τα Live του 2013 στο Gagarin